... های کلرید روی صنعتی:. فرمول شیمیایی: ZnCl2. حالت فیزیکی: بلورهای سفید رنگ. حلالیت: در آب و الکل محلول است. تهران سعادت اباد،بلوار فرحزادی نرسیده به میدان کتاب ۱۸ متری مطهری کوچه بوستان دوم پلاک ۲ ...
... ارائه می شود). 2- اضافه کردن مقدار مشخصی از آب خالص. 3- قرار دادن دو سانتیمتر از نوک قلمه در محلول هورمون به مدت 10 ثانیه. 4- کشت در بستر مناسب. از اکسینهای اصلی ایندول بوتریک اسید (IBA)، ...
... استخراج طلا سدیم متابی سولفیت کلرید قلع، کلرید مس، سولفت آهن، اسید نیتریک، اسید کلریدریک، سیانید، محلول سدیم سیانید، اسید سولفوریک، تیزاب سلطانی، هیدروژن پروکسید، اوره، سولفونیک اسید، سدیم ...
... تولید رزین ، راکتور استیل کارکرده برای تولید انواع رنگ ها ، راکتور استیل کارکرده برای تولید انواع محلول های شیمیایی ، راکتور استیل کارکرده دمیرچی ، راکتور استیل کارکرده تجهیز صنعت ، بویلر کارکرده ، ...
... ، خرد کن میوه کارکرده ، دیگ پخت مربا دست دوم ، پاتیل گردان مربا کارکرده ، سورتینگ خیار کارکرده ، محلول ریز کارکرده ، تونل اگزاست کارکرده ، هلیس ماردون کارکرده ، ماردون بالابر کارکرده ، دم گیر ...
... بردن سولفید هیدروژن و مرکاپتان از گاز طبیعی، از واسطه جاذب سولفید هیدروژن استفاده می گردد.. . 5) محلول آهن کلات(LO-CAT, Merichem). برای دفع گوگرد از جریان های گازی استفاده می شود به طریقی که محلول ...
...، شستشو با سود و اسید ، برای شستشو و ضد عفونی کردن داخل مخازن، لوله ها، مجرا ها و ... با استفاده از محلول ها و ضد عفونی کننده ها به کار می رود.. . مزایای سیستم سی آی پی CIP:. . - زمان کوتاه فرآیند. . ...
بهنتریمونوم کلراید ( BTAC ) به شکل گرانول یا پرک و یه رنگ تقریبا سفید که در آب یا روغن گرم محلول است .. بهنتریمونوم کلراید خاصیت ضد الکتریسیته ساکن وضد گره دارد . BTAC موهای آسیب دیده را ترمیم و ...
... کلرید که با نام اختصاری ستریمونیوم کلراید ( CTAC ) شناخته میشود مایعی شفاف و بی رنگ و در آب محلول است .. ستریمونیوم کلراید در محصولات مراقبت از مو خاصیت ضد الکتریسته ساکن وضد وز دارد . . ...
... و RNA گیاهی و جانوری ، PCR ، RT PCR ، RealTime و .... نشانگرهای اندازه DNA و پروتئین. RNA later یا محلول محافظت کننده از RNA. مواد موردنیاز برای رنگ آمیزی نظیر اتیدیوم بروماید ، نیترات نقره ، Green ...
...است که دوزهای پیشنهادی از پراستیکاسید با این استاندارد مطابقت دارد و نیاز به آبکشی ندارد.. کاربرد محلول گندزدا فوداسیب 15% آرال شیمی بر پایه پراستیک اسید 15درصد ، گرید خوراکی در صنایع غذایی. *...
... RNA گیاهی و جانوری ، PCR ، RT PCR ، RealTime و .... نشانگرهای اندازه DNA و پروتئین و RNA later یا محلول محافظت کننده از RNA. رنگهای اتیدیوم بروماید ، نیترات نقره serva، Green Viewer ، GelRED و ......
... است. بنابراین به هنگام استفاده از هیدروکسید سدیم باید احتیاطات لازم بعمل آید.. سود سوزآور در آب، محلول قلیایی قوی به وجود میآورد. یا به عبارتی به یونهای تشکیل دهندهاش +Na وOH - تفکیک می شود. ...
از محلول میکروبکش بایوساید پی ؛ ضدعفونی کننده سیستم های RO در موارد زیر استفاده میشود:. . صنایع آب و فاضلاب: برای جلوگیری از تشکیل بیوفیلم، خوردگی تجهیزات، بوی نامطبوع و آلودگی آب کاربرد دارد. ...
ضدعفونی، گندزدایی و تمیز کردن مخازن آب شرب و غیر شرب پلی اتیلن یا آهنی گالوانیزه با روش های متنوعی انجام می شود. استفاده ازضدعفونی کننده سطح بالا و ارگانیک پراکسیدین بر پایه پراستیک اسید یکی از ...
.... •کنسانتره قلیایی بالا برای طیف وسیعی از فیلم های سطح موثر است.. •رسوبات را بلند کرده و آنها را در محلول جلوگیری از آلودگی مجدد پراکنده می کند. •فرآیند به محض تمیز شدن مواد پایه متوقف می شود. •خطر ...
... بزرگ که توانایی جذب و حفظ مقادیری آب را دارد.. در محصولات مراقبت از پوست و مو، به تثبیت و غلیظ شدن محلول های مختلف کمک می کند و به همین دلیل در گروه غلظت دهنده ها طبقه بندی. می شود.. به کنترل قوام ...
... استعمال خارجی مناسب می باشد در هر محصول متفاوت و معمولاً 1 الی 20 درصد است.. این ماده در فاز روغن محلول است و HLB آن برابر با 11/5 می باشد و در مقابل اکسیداسیون مقاوم بوده و فاسد نمی شود.. برای کسب ...
... با ارائه برگه آنالیز صورت می پذیرد.. پی ای جی ۱۲ دایمتیکون یک سورفکتانت سیلیکونی بی بو، بی رنگ و محلول در آب است و به طور کلی به عنوان نرم کننده نیز،در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو عمل می ...
... بین 2 الی 5 درصد است اما این عدد بسته به نوع محصول می تواند خارج از رنج ذکر شده باشد.. در آب محلول بوده و از طریق سه گروه هیدروکسیل خود در پیوند هیدروژنی شرکت می کند در واقع این ویژگی مولکولی ...
... حاوی امولسیون کننده،غلظت دهنده و تثبیت کننده هستند استفاده می شود.. تری اتانول آمین در آب و الکل محلول است و درصد مناسب برای استفاده موضعی بسته به نوع محصول و میزان PH مورد نظر 0/1 تا 1 درصد است.. ...
... ها و نرم کننده ها. برچسب: سیلیکون ها. . Peg12 dimeticone . یک سورفکتانت سیلیکونی بی بو،بی رنگ و محلول در آب است و به طور کلی به عنوان نرم کننده نیز در محصولات مراقبت از پوست و مو عمل می کند.. این ...
... کریستالی سفید تا کمی مایل به کرم و شیری رنگ از خانواده چسب ها و غلضت دهنده ها، یک پلیمر غیر یونی محلول در آب با خواص تشکیل فیلم است و عدد K به میانگین وزن مولکولی این ماده اشاره دارد.. . کاربرد: ...
... بزرگ که توانایی جذب و حفظ مقادیری آب را دارد.. در محصولات مراقبت از پوست و مو، به تثبیت و غلیظ شدن محلول های مختلف کمک می کند و به همین دلیل در گروه غلظت دهنده ها طبقه بندی. می شود.. به کنترل قوام ...
... ها و عامل کف کننده . . اتیلن دی آمین تترا استیک اسید ۲ سدیم یا. (ادتا ۲ سدیم) پودری سفید رنگ و محلول در آب است که به بهبود پایداری و تقویت ظاهر به خصوص شفافیت محصولات آرایشی و بهداشتی کمک می ....
... اسید است که به عنوان اسید آمینه پرولین نیز شناخته می شود.. شکل نمکی مولکول به آن اجازه می دهد تا محلول در آب باشد و به طور کلی به دلیل خاصیت . مرطوب کنندگی و آب رسانی از این ماده استفاده. می شود. ...
... عامل امولسیون کننده کاتیونی (امولسفایر کاتیونی) است که به شکل گرانول سفید است و در آب و روغن داغ محلول می باشد.. از جمله مزایای اصلی بهنتریمونیوم کلراید می توان به خواص نرم کنندگی،آنتی استاتیک و ...
بوتیل هیدروکسی تولوئن [BHT], . ،(Butyl hydroxy toluene). یک آنتی اکسیدان آلی محلول در چربی و حلال های غیر قطبی می باشد.. بوتیل هیدروکسی تولوئن به لایه محافظ خارجی سلول های ویروسی آسیب می رساند این ...